Tomten kom med fina presenter!!!




Fick en receptbok med massa gott att baka. Dessutom ett superfint förkläde i ljuvliga färger (åhlens). Älskar dessa pastell-toner. Roligt att baka när man matchar kok-boken :-D Skulle vilja ha mer detaljer i hemmet i dessa toner.


Go-fika



Ett skepp kommer lastat med - Go-fika!!! Har fått en beställning på fikabröd, roligt att folk gillar det jag gör. Misstänker att det är julklappar till några små fikasugna. Hoppas de kommer till stor glädje.

God jul

Hittade en underbar lykta i en lite gårds-butik i närheten, helt i min smak. Nu tll jul passar det bra med en god jul-vimpel. Den är i samma tyg som kudden till hallsoffan.


Äntligen en hall-soffa!!!!

Har länge letat efter en hallsoffa, och efter mycket letande på blocket mm hittade jag en av perfekt storlek. Den stackars ledsna möbeln i ful-furu fick nytt liv i vit skrud med en fin dyna och lite text på ryggen. Perfekt att förvara barnkläder och reflexer i.



Freja får en borg

Hittade en otrolligt inspirerande blogg, där man gjort en borg till barnen. Själklart ska min lilla Freja också ha en borg!!! Vem vill inte hellre ha en borg än en kuddhörna. Jag ritade upp en skiss på hur borgen skulle se ut och morfar sågade ut den. Efter lite målande och piffande blev den hur fin som helst. Dottern är nöjd, och jag gissar att det kommer att bjudas på en hel del fika i borgen.


Väkommen Lucas



Den 1/11 föddes lilla Lucas. Ingen body denna gången, utan en tavla att spara. Några bilder på Lucas och och de viktigaste data från födseln finns med. Hans mamma blev väldigt glad, och jag hoppas de har glädje av tavlan.


Fika-paus



Mitt i allt pysslande måste man ju ta en paus. Har länge funderat hur svårt det är att göra egna munkar. Dessa gjorde jag till Halloween. Tydligen var de goda, för de tog fort slut.


Vimpel till Tuva



Tuvas mamma såg vimpeln Melvin fick när han fyllde 1 år. Självklart skulle Tuva ha en också. Vimpel i rosa/röda toner med broderat namn på.


Tuva pimpar sin cykel



Tuvar har fått en ny gammal cykel. Hennes pappa målar om cykeln och jag fick i uppdrag att sy ett nytt överdrag till skyddet på styret. Och självklart ställer man upp på det. Nu är det ingen ngen tvekan vem vrålåket tillhör.


Isabelle ska döpas



Isabelle ska döpas, och vad passar väl bättre på hösten än en fleece-fodrad mössa med matchande filt. Ett perfekt kit även till den nyfödda, kanske kommer använda ideen igen.....


Melvin fyller 1 år!!!

Fina lilla Melvin fyller 1 år, och vi är bjudna. Självklart blir det en hemma-snickrad present, så mycket roligare att ge, än någon tråkigt köpt. Denna gång blev det en vimpel i olika blåa toner, broderat med Melvins namn. Bilden är tagen hemifrån mottagaren, så presenten sitter uppenbarligen uppe. Kul :-D

Fina lilla Melvin fyller 1 år, och vi är bjudna. Självklart blir det en hemma-snickrad present, så mycket roligare att ge, än någon tråkigt köpt. Denna gång blev det en vimpel i olika blåa toner, broderat med Melvins namn. Bilden är tagen hemifrån mottagaren, så presenten sitter uppenbarligen uppe. Kul :-D


Massa mössor



Massa beställda mössor som är färdiga för leverans. Roligt att folk gillar dem. Hoppas på fler beställningar De är sydda i velour och brodyren går att få i 1-3 olika färger, allt efter önskemål..


Välkommen till min blogg!

Att "pyssla" är det bästa jag vet, och gör det så ofta jag får tid. Men just tid är en bristvara med en 2-åring i huset. Det är också runt henne det mesta pysslet kretsar. Men det blir även en hel del till hemmet, födelsepresenter samt välkommen-till-världen-presenter. Så fort jag får en stund över kollar jag gärna runt på nätet efter inspiration till nya ideer. En annan hobby är att gå på loppisar, men det går ju nästan hand i hand med pysslandet.

RSS 2.0