Julklapp


När julklappsideerna tryter, är det perfekt att kunna göra egna. Dessa mössor fick tjejerna Ida och Emma i julklapp. Ida drog på sig sin direkt. Hoppas de kommer till användning nu när termometern visar på -12 grader ute.


En tavla?

Det är väl inget som säger att man måste använda saker till just det som det är avsett för. Hittade en jättefin kökshandduk från PIP. Tycker det är så fina färger. Så varför inte göra en tavla av den, så färgerna syns?



Arvids nya rum

Arvid har fått eget rum, och när han fyllde 3 år var det självklart att han skulle få ett flaggspel att hänga på väggen, som ska matcha hans nya rum. Färgerna är lime, vitt och svart. Hoppas mottagaren gillar den.


Melvins snuttisar



Dags för Melvin att börja på förskolan. Självklart märks han snuttisar upp med namn så de inte ska komma bort. Ingen tvekan om vem dessa Pingusar tillhör.


Välkommen Signe

Denna lilla lila kanin fick Signe i välkommen-till-världen-present. Namn och födelsedata är broderat på magen. Har sytt hela kaninen från grunden. Fick ta svärmor till hjälp när nosen skulle sättas ihop. Tydligen krävdes det att man var raketforskare eller liknande för att få ihop det. Men till slut så........... Hoppas mottagaren blev glad, och att hon har glädje och användning för den ett bra tag.



Dop-tårta



När dottern skulle döpas var det dags att göra tårta igen. Det roligaste är helt klart att dekorera den, äta överlåter jag till andra.


Bröllopstårta

När vi gifte oss, var det självklart att jag skulle göra tårtorna själv. Sockerkaka i grunden, med ett lager blåbär och ett lager vanlijkräm.Gjorde egen sugerpaste, eftersom jag ville ha helt vita lock. Dekorerade tårtorna med rosor och kalla, precis som brudbketten såg ut, samt med murgröna precis som dekoroationen på borden.


RSS 2.0